tirsdag 3. februar 2009

Gir meg ikke så lett....


Ikke veldig mye interiør og håndarbeidsnakk på meg idag.
De dårlige nyhetene om min arbeidsplass overskygger det meste idag. Det er snakk om at 3000 skal sies opp. Da kommer tanken om: Er jeg 1 av de 3000????

Har riktig nok jobbet leeenge og har "god" ansinitet, men nå synes jeg spøkelse begynner å bli vel stort....
Siden både jeg og mannen har samme arbeidsgiver, er bekymringa dobbelt så stor.

Om noen timer tar jeg på meg uniformen og skal ut å fly Norge rundt de neste 3 dagene. Kundene våre skal få samme gode service de alltid får og skal ikke merke at vi går rundt med en ekkel klump i magen!!

Og til dere som heiser flagget og roper hurra over disse dårlige SAS-nyhetene: Skjønner dere ikke at dette går utover 3000 flotte enkeltmennesker???

Have a strong day!


4 kommentarer:

Monicas sa...

Men i alle dager....dette var da ikke noe koselig,...hm..ja det e ikke enkelt når arbeidsplassen spøke..håper det går bra...vink når du e over bodø...hihi...så ska æ vink igjen......syns du e tøff så har en sånn jobb.....klem

Anita sa...

Åh! Det første jeg tenkte på når jeg hørte det tidligere idag var deg! Kjedelig med sånn spøkelser hengende over seg:0[ Kanskje du flyr over her iløpet av dagene??!!Klem!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Uff av meg. Så lite hyggelig å havne oppi sånne bekymringer. Kan jo snu opp og ned på tilværelsen det. Så da er det vanskelig å tenke på noe annet så klart.
Håper det går bra for dere. Og at ting snart snur i denne økonomiske verdenen.

Håper du har fine flyturer.
klem

Anonym sa...

Huff da, dette var da ikke noen god melding nei og ingen heiser vel flaget for dette ;(

Vel, da er det straks helg og du er vel hjemme igjen. Kos deg best du kan Aina, Containergirl er straks på jobb og skal fylle på med varer!