mandag 9. februar 2009

Tålmodighet er en dyd!Kl.09.11 ble jeg tipset av en venn på Facebook at han sto i kø for å få billetter til Madonna konserten.
Hmmmmm.....kastet meg rundt og  logget meg på Billettservice. Havnet i en laaang kø....og tenkte at jeg er nok for sent ute. Og joda....etter 20 min sto det på skjermen at Madonna-konserten var UTSOLGT!
Jaja....jeg hadde hvertfall prøvd.
Min bedre halvdel satt på andre siden av frokostbordet og fikk samme beskjed. Forskjellen på han og meg, er at han tar ikke nei for et svar.....
Jeg logget meg av siden og slo meg i ro med at  det ikke ble noen billett på meg, men det gjorde ikke han.....
Plutselig kom han igjennom og fikk tak i 1 stk billett.....Farsken, det var jo en for lite!!! Men vi prøvde flere ganger og VIPS....
Nå sitter vi med 4 stk billetter til 

MADONNA
Sticky & Sweet Tour 2009

Valle Hovin,
30.juli 2009.

Jeg gleder meg!!4 kommentarer:

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Gratulerer. Jeg prøvde også, men når klokken var nesten 10 fikk jeg beskjed om at det var utsolgt. Grrr. tok 45 min. å bare komme inn. Ja,ja. jeg fikk biletter til AC/DC så jeg skal på konsert i neste uke:))

Ha en fin dag
klem

home 4us sa...

Ååå, kor æ misunne dæ. Min store drøm e å dra på konsert med Bruce Springsteen, men får ikke fingeren ut. Det blir vel bare med drømmen:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Så kjekt ! Blir nok en knall konsert.

Itty-bitty boken husker jeg ikke helt i farten hvor jeg kjøpte, men om du googler den finner du den, flere norske nettbutikker(bokhandel) som fører den.
Ha en fin dag.
klem

Monicas sa...

ka tru ka bra det bi da....konsert og greier...ha en fin dag du