mandag 25. mai 2009

Travle dager i mai....

Det er mye som skjer i mai. 
17.mai ble feiret i nyyydelig vær og glade barn.

20.mai hadde jeg vinkveld sammen med damene jeg traff da jeg var gravid med eldstemann. Vi har holdt sammen siden og har noen treff i året ( uten barn).

23.mai vendt vi nesen på Storlien  igjen. Der skulle vi feire en venns 50 årsdag. Jubilanten visste ingenting.  Han tok det sporty og det ble en lang feiring som startet kl.16 med fysisk aktivitet og siste festdeltaker landet på madrassen kl.0430.Den blomsten dere ser på bilde nr 1, fikk jeg av gårdsfruen i barselgjengen. Husker ikke hva hun kalte den. Er den ikke fin?

På bilde nr.2 på collagen ser dere hylla, som mannen min har laget til meg. Han er en 1000 kunstner og lager det jeg spør om. 

I ledige stunder går strikkepinnene for fullt. Jeg strikker gaver og planlegger litt til årets julemesse. Strikket meg ett sjal i fjor til en kjole jeg laget. Da brukte jeg veldig tynt silkegarn, men nå har prøvd sammen oppskrift med Kitten. ( Fikk tips av ei som strikker sjal til Mia´s.)

Skal nå bruke resten av mandagen til å samle krefter til resten av uka...;)


3 kommentarer:

Monicas sa...

heia....der va du igjen...e du ute å flyr?.....stikk innom mæ på et innlegg lengre ned på sia..jubileumstrekning om du e intr....å du, æ gleda mæ te å se ka du driv å strekka på....ha en glitrenede ettermidag

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Så flott blogg du har!! Du var helt "ny" for meg, selv om jeg ser du har blogget en GOD stund?! Fant hit via NIB:) Hyggelig med nye "bekjentskaper":)

Så flott hylle din mann har laget forresten! Den som hadde hatt en 1000-kunstner til mann?! Min er ikke en 10-kunstner en gang;)

Ha en strålende helg! Håper på skikkelig godvær;)

Klem Anette:)

文章 sa...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島必買 婚禮顧問 婚禮顧問 花蓮民宿 花蓮民宿