mandag 25. mai 2009

Travle dager i mai....

Det er mye som skjer i mai. 
17.mai ble feiret i nyyydelig vær og glade barn.

20.mai hadde jeg vinkveld sammen med damene jeg traff da jeg var gravid med eldstemann. Vi har holdt sammen siden og har noen treff i året ( uten barn).

23.mai vendt vi nesen på Storlien  igjen. Der skulle vi feire en venns 50 årsdag. Jubilanten visste ingenting.  Han tok det sporty og det ble en lang feiring som startet kl.16 med fysisk aktivitet og siste festdeltaker landet på madrassen kl.0430.



Den blomsten dere ser på bilde nr 1, fikk jeg av gårdsfruen i barselgjengen. Husker ikke hva hun kalte den. Er den ikke fin?

På bilde nr.2 på collagen ser dere hylla, som mannen min har laget til meg. Han er en 1000 kunstner og lager det jeg spør om. 

I ledige stunder går strikkepinnene for fullt. Jeg strikker gaver og planlegger litt til årets julemesse. Strikket meg ett sjal i fjor til en kjole jeg laget. Da brukte jeg veldig tynt silkegarn, men nå har prøvd sammen oppskrift med Kitten. ( Fikk tips av ei som strikker sjal til Mia´s.)

Skal nå bruke resten av mandagen til å samle krefter til resten av uka...;)


2 kommentarer:

Monicas sa...

heia....der va du igjen...e du ute å flyr?.....stikk innom mæ på et innlegg lengre ned på sia..jubileumstrekning om du e intr....å du, æ gleda mæ te å se ka du driv å strekka på....ha en glitrenede ettermidag

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Så flott blogg du har!! Du var helt "ny" for meg, selv om jeg ser du har blogget en GOD stund?! Fant hit via NIB:) Hyggelig med nye "bekjentskaper":)

Så flott hylle din mann har laget forresten! Den som hadde hatt en 1000-kunstner til mann?! Min er ikke en 10-kunstner en gang;)

Ha en strålende helg! Håper på skikkelig godvær;)

Klem Anette:)