tirsdag 20. januar 2009

Etter den søte kløe, kommer den sure svie!!!!


Alle sier at det er så deilig å bli stiv etter trening. Da kjenner man liksom at det har virket. Yea right!!!
Jeg er IKKE enig...!!!!!
Vet ikke om noe som er så vondt. Kjennes ut som man har influensa av verste sort..
Idag kjenner jeg det riktignok bare i overkroppen, så det å gå i trapper og sette seg på do går veldig greit. 
Det som ikke går greit, er å løfte hånda etter te-koppen eller løfte hånda for å trykke ned en tast på øverste rekka på tastaturet. 
Vel vel, nok syting......jeg vet at det går over snart!!

Noe som døyver "vondte" er de koselige awardene fra Monica/Strikkeline. Tusen hjertelig takk! 

Denne gir jeg videre til Anitas: Hun syr, strikker, hekler, broderer.....ja , hva er det hun ikke kan?? 

Denne gir jeg til Home 4us : Denna dama får til det utroligste med 2 ( 5 ) pinner....

Denne går til Gundas Factory: Engler med hver sin egen krystall. Da er det på sin plass med en "Brillante award".... Har DU kjøpt deg en unik engel???5 kommentarer:

Monicas sa...

Nå har æ flira godt..uff, men ikke sånn at æ gotta mæ, men du skriv så godt, at æ kunn se hele opplegget....flyr du over, å ikkje kjem innnom? hm...det må vi ta en anna gang....trimmen ja....sukk....kan hviske te dæ at det går tregt,....sukk,,,go tur og kos dæ på hotell

GundaM sa...

Nemen, så artig da Aina. tusen, tusen takk!!!

Og nå har jeg laga et takkeinnlegg inne hos meg, kom og få deg et måltid jernholdig mat så kanskje du slipper vonde muskler...Hihi

Og har du virkelig strikka den herlige, brune kjolen du hadde på jobben selv...? Herligheten, så flink du er emd garn og pinner!

Klem

Miamor sa...

Hei du!!
nå har jeg vært inne hos Gunda og sett at hun vil vise fram kjolen din..og vips der var den...rålekker....skal si det må være mye jobb med den...men du verden så lekker...imponert!!
ha ei god natt!! Hilsen Miamor ;)

home 4us sa...

Åååå.Kor artig at æ fikk en award hos deg. Også nu når æ e som verst inne i mitt strikkehumør. Kunne ikke passet bedre:)
Helt topp!

Anita sa...

Tusen takk for alt, alt var kjempefint, til og med kortet var hel skjønt, ligger her på ordet ved siden av meg!!! Åh! Såååå vindt å være støl! Var det etter MRL trening om torsdagen jeg, måtte ta en ibux til kvelden på fredag:0} Skal avgårde igjen imorgen sånn at jeg slipper den stølheten, må jo bare komme igang! Spinner til vanlig, men har aldri vært på MRL, så det var nok litt uvant for lille meg! Nå er det ett stitche innlegg hos meg! Til ære for deg! Klem fra Anita!