fredag 9. januar 2009

Fjolls til fjells.....
Vips....så var det 9.januar. Og dette er mitt første innlegg i 2009. Enig med min blogg-kollega....her snakker vi "træge trøndera". Skjerpings!I vinter har vi leid oss leilighet i dette bygget på Storlien. (2.etg) Dette blir vinteren hvor slalom-og langrennsteknikken skal sitte, iallefall hos 3 stk i familien.( Far i huset er allerede "utlært" med ski på beina) Her nede på Stjørdal´n har det de siste vintersesongene ikke vært stabile vinterforhold, så man må jo til fjells for å finne snø..
Her i denne skiftarbeidende familien, har vi kun fri samtidig 1 av 9 helger !! Derfor tenkte vi at det kunne vært greit å ha et kryp-inn på fjellet, slik at de som har fri kan tilbringe helga oppe i snøen, mens sistemann jobber. Og for oss voksne blir det hver sin gang, men ungene får et fantastisk tilbud hver helg!!!

Til dere interiør-interesserte har jeg en ting å si: Stilen inne i leiligheten er IKKE noe å skryte av. Ble sikkert pusset opp i begynnelsen av 90-tallet. Okerfarget tapet m/bord midt på veggen. MEN....her er det potensiale... Det er høyt under taker og flotte vinduer. Hadde bare veggene vært hvite/lyse..... Men igjen, som mannen min sier Vi skal bare leie dette noen måneder!!! Kanskje det kommer noen bilder herfra etterhvert.

Uansett, dette tror jeg blir vinteren sin!!!

  
                                                                       

2 kommentarer:

Monicas sa...

Så stilig.....fjols til fjells ja...har et mål om å få på meg slalomskiene som jeg kjøpte for mange år siden,..sukk.....ha ei god helg i allefall

Anonym sa...

buy louis vuitton
louis vuitton uk
louis vuitton speedy
louis vuitton wallet
louis vuitton purses