tirsdag 13. januar 2009

Øvelse gjør mester!

Januar er jo den travleste måneden på ett treningssenter. Det gjør at presset/forventningene på en instruktør også blir større. Denne sesongen skal jeg ha rød aerobic igjen og med ny time og ny musikk, blir det MYE øving....
I stua, på badet, på hotellrom, på hytta og i senga ( da går jeg gjennom trinnene i hodet).... Musikken dundre og går i tid og utide i følg mannen min. " Æ hæl itj derre mussikken din...."
 Øvelse gjør mester er det noe som heter. Så jeg håper det er godt for noe og at de supermotiverte kundene blir fornøyde.

Happy training!
Og husk at fysisk aktivitet skaper overskudd!!!3 kommentarer:

Monicas sa...

Der skulle æ ha vøri....her ha ikke tida strukke tell ang trening.....så æ håpa at æ kan start i helga.....der SKA det gjennomføres.....for en postiv energi du dele....tenk ju..

GundaM sa...

Hei der Anja ;0)

Jasså er du instruktør også...Jøsses, som du står på da!

Ser du har vært i min Factory og bestilt deg en engel av meg og.
Jeg trenger da vel ikke sende den til deg, jeg bor jo her på Stjørdal!
Ikke sikkert du har fått det med deg men det er meg som er Containergirl også...Hihi, og så var jeg og prøvde en aldeles nydelig kjolelignende sak på Mias her endag men den så da ikke så bra ut på meg ;( Men ja, tenker på den enda. Kanskje kommer jeg og kjøper de for så å henge den opp på veggen sammen med to andre jeg har hengende....

Og ja, den grønne skåla jeg har i hagebloggen er faktisk kjøpt hos Mia for et års tid siden ;0)

Anonym sa...

prada purse
prada uk
prada hand bags
miu miu
miu miu handbags